Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
Talent
management


Cultuur
veranderen


De ideale
organisatie


Case:
Eerst mensen, dan regels!


Case:
MDW

 

Organisatie advies

Reorganisaties, fusies en productvernieuwingen volgen elkaar snel op. Het tempo van en de noodzaak tot verandering neemt alleen maar toe. Organisaties die in staat zijn om flexibel om te gaan met verandering, zijn vaak het meest succesvol.

SENTIDO helpt u succesvol richting te geven aan organisatiesveranderingen. Met een integrale aanpak, van organisatie- tot persoonlijke ontwikkeling. Het gewenste resultaat vormt het uitgangspunt. U krijgt praktisch en realistisch advies over wat en hoe er veranderd kan worden. U bent uniek, de situatie in uw bedrijf is ook uniek en vraagt om een unieke aanpak. Op basis van haar ervaring en expertise doet SENTIDO u een passend voorstel.Het vermogen van alle individuen binnen de organisatie om zichzelf te blijven ontwikkelen, is bij veranderingen van groot belang. Alleen samen kunt u verandering realiseren.

Veranderen is
een integraal proces


Veranderingsprocessen vinden plaats op drie niveaus die met elkaar verbonden zijn:

1 Strategische doelen
2 Management & Sturing
3 Inrichten en borgen

Wilt u weten hoe u concreet en doelgericht kunt veranderen? Neem dan contact op met SENTIDO.