Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
Talent
management


Cultuur
veranderen


De ideale
organisatie


Case:
Eerst mensen, dan regels!


Case:
MDW

 

Talentmanagement

Waar het bij competentiemanagement gaat om wat iemand moet kúnnen, draait het bij talentmanagement om wat iemand wíl. Een talent heeft behoefte aan een goede balans tussen werk en zijn/haar persoonlijke wensen en capaciteiten. Talentmanagement is een nieuwe verant-woordelijkheid van managers.

Talent boeien en binden

SENTIDO helpt organisaties glashelder krijgen wat talenten aan hen bindt. Door verwachtingen te koppelen aan talent. Het is niet meer louter de beste mensen voor een job, maar het smeden van het juiste team voor een bepaalde situatie. Weten wat iemand wil, maar ook weten wat ze zelf willen en daar de juiste mensen bij zoeken.SENTIDO helpt uw organisatie talentmanagement in te richten. Door de betrokken managers de juiste vaardigheden bij te brengen. Waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van de relatie tussen uw organisatie en haar talenten en de toegevoegde waarde voor beide partijen.