Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
Talent
management


Cultuur
veranderen


De ideale
organisatie


Case:
Eerst mensen, dan regels!


Case:
MDW

 

Disclaimer

Deze website is een product van SENTIDO. SENTIDO accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op, of door onvolledigheid op welke manier dan ook op www.sentido.nl.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Deze website is het best te bekijken in de laatste browserversies van Explorer en Mozilla. Mocht u in deze browserversies toch problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SENTIDO. Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan SENTIDO.

Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van SENTIDO. Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van SENTIDO wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van SENTIDO die op deze site van toepassing zijn.

© SENTIDO 2009