Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
Persoonlijke
ontwikkeling


Competentie
ontwikkeling


Loopbaan
oriëntatie


Aanpak

Case:
Effectief grenzen stellen!


Case:
Omgaan met (zelf)kritiek!

 

Zelfmanagement

Als het gaat om ontwikkeling raak je nooit uitgeleerd; op het persoonlijke vlak, je competenties of in je zoektocht naar een passende baan. SENTIDO biedt individuele coachtrajecten aan iedereen die zich wil ontwikkelen, wil leren en oefenen.

Manage je eigen ontwikkeling!

In een coachtraject bij SENTIDO stel jij je eigen doelen. Of het nu gaat om beter leren je grenzen te stellen of om te gaan met conflicten, het voeren van slecht nieuws gesprekken of coachend leidinggeven. SENTIDO laat je voortvarend aan de slag gaan.Zelfmanagement leidt tot empowerment en positieve resultaten. Niet alleen in je functie maar ook in je privé leven heb je profijt van nieuwe inzichten. Je kunt leren beter om te gaan met emoties, werken aan een groter zelfvertrouwen of werken aan effectiever gedrag. Zelfmanagement is effectief en boeiend.