Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
Persoonlijke
ontwikkeling


Competentie
ontwikkeling


Loopbaan
oriƫntatie


Aanpak

Case:
Effectief grenzen stellen!


Case:
Omgaan met (zelf)kritiek!

 

Persoonlijke ontwikkeling

Je bent de weg (even) kwijt of bereikt niet de doelen die je voor ogen hebt. Je ervaart stress of weet misschien niet goed met spanning om te gaan. Individuele coaching helpt je op weg.

Investeer in je zelf,
je mag er zijn!


In het individueel coachtraject van SENTIDO ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt inzicht in en word je bewust van hoe en waarom je nu dingen doet. Je krijgt helder waarom je daar de ene keer wel en de andere keer niet succesvol in bent. In het laatste geval zijn er kwaliteiten die je misschien nog onvoldoende aanspreekt.SENTIDO streeft ernaar dat je meer zelfvertrouwen en nieuwe mogelijkheden en inzichten krijgt met als doel: een gelukkiger en completer mens. Kernbegrippen zijn: verbinding met je zelf, de directe omgeving en eigen verantwoordelijkheid.

Tijdens je individuele coachtraject ga je oefenen hoe je die kwaliteiten in de dagelijkse praktijk kunt inzetten. Om daarmee je weg weer te vinden en je doelen te bereiken.