Privacy verklaring | Disclaimer | Gedragscode | Contact | Home Laat uw kapitaal groeien! Contactgegevens van Sentido Klanten van Sentido Interessante links Over Sentido Boeken, gelezen door Sentido Workshops van Sentido Nieuws van Sentido Manage je eigen leven Naar de homepage van Sentido Organisatie advies Contactgegevens van Sentido
De ideale
organisatie


Kernkwadranten

Leef je verlangen!

De ontdekkingsreis

 

Workshop: Kernkwadranten

In deze workshop staan je kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen centraal. Zoals iedereen beschik ook jij over kernkwaliteiten, specifieke sterktes die jou kenmerken. Ze maken je tot wat en wie je bent.

Leren van je zelf
en van anderen


In de workshop ´Kernkwadranten´ krijg je inzicht in wat jouw kernkwaliteiten zijn. Maar ook hoe die kernkwaliteiten soms een valkuil vormen en dan tot ergernis van anderen kunnen zijn. Of omgekeerd: hoe achter een vervelende eigenschap van een ander ook een kernkwaliteit schuil gaat. Een kwaliteit misschien, waar jij veel van kunt leren. In de workshop leer je de kernkwaliteiten van je zelf en die van anderen zien en waarderen.Resultaat:
Inzicht krijgen in jezelf. Meer begrip voor jezelf, voor anderen en hoe jij op je omgeving reageert en waarom. Met kernkwadranten beschik je over een eenvoudige methode om gedrag bespreekbaar te maken. Zowel privé als in je werkomgeving. Bijvoorbeeld bij functioneringsgesprekken.

Voor wie:
Managementteam, projecteam, afdelingen

Groepsgrootte:
4– 12 personen

Duur:
1 dag